Overlay

Opleidingscentrum Valkenswaard
NIEUW: Opleidingscentrum Valkenswaard, 86 uur per week geopend!
Hier kunt u terecht voor tal van opleidingen zoals: EHBO, Reanimatie, BHV, VCA Basis en Vol, Heftruck, Reachtruck, Hoogwerker, Digitale tachograaf etc.

NU OOK: opleiding vaarbewijs op zondag van 10.00 tot 15.00 uur.
Voor meer informatie of aanmelden, bel nu 085-7828000.

In ons opleidingscentrum beschikken wij over een volledig ingerichte logistieke hal van 750 m2. In deze hal verzorgen wij dagelijks de opleidingen heftruck, reachtruck of hoogwerker. Deze opleidingen verhogen de veiligheid op de werkvloer en zijn bedoeld voor personen die tijdens het werk een heftruck, reachtruck of hoogwerker besturen.

Heeft u bijvoorbeeld een uitzendbureau en moet u snel mensen inzetten dan is het mogelijk dat uw mensen binnen 48 uur kunnen starten met één van onze logistieke opleidingen.

Ook kunt u bij ons terecht voor diverse veiligheidsopleidingen zoals EHBO, Reanimatie en AED, BHV + Brandontruiming. Tijdens deze opleidingen maken wij u volledig bekend met de hulpverlening in levensbedreigende en niet levensbedreigende situaties.

Opleidingen VCA worden door ons verzorgd voor het behalen van zowel het certificaat VCA basis of VCA Vol. Met dit certificaat laat u zien dat u de kennis bezit van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu). Dit betekent dat u veilig kunt werken en daarbij rekening houdt met het milieu en de gezondheid van uzelf en anderen.

Naast bovengenoemde opleidingen bieden wij in ons opleidingscentrum nog meer opleidingen aan zoals: digitale tachograaf, lading zekeren, criminaliteitspreventie, communicatie en omgaan met agressie en emotie, leefstijl, veilig werken langs de weg, rijoptimalisatie, vervoer afvalstoffen etc. allen mogelijk met of zonder Code95. Maar ook kunnen wij u opleiden voor het vaarbewijs.

U kunt in ons opleidingscentrum 86 uur per week terecht voor alle bovengenoemde opleidingen, zowel overdag, in de avond of op zaterdag.

Wilt u meer informatie over opleidingen of Code95 bel 06 22888272 of stel uw vraag per mail.

  Bezig met versturen...