Overlay

Bergingsopleidingen

Lichte Berging

Wij leiden personen op voor berging, transport en pechhulp van voertuigen tot 3500 kg. Deze opleiding bestaat uit een vijf dagen, 2 dagen theorie en 3 dagen praktijk, waarvan op de laatste dag de praktijkexamens plaatsvinden. Tijdens de theorie behandelen we de modules: IM/REVI 1+2, Techniek personenauto’s en Omgaan met Agressie en Emotie. Alle modules worden afgesloten met een examen en de cursist ontvangt hiervan een certificaat.

De opleiding Lichte Berging wordt afgesloten met een certificaat Lichte Berger voor de onderdelen lichte berging en Autolaadkraan laden en lossen. De vereisten om aan deze opleiding deel te nemen zijn een geldig rijbewijs B of C en een minimale leeftijd van 18 jaar. Voor deze opleiding is het mogelijk om 28 theorie-uren Code95 te behalen.

Zware Berging

Wij leiden personen op voor berging en transport van vrachtauto's, bussen en overig zwaar materiaal met toegestane maximum massa zwaarder dan 3500 kg. De opleiding bestaat uit een vierdaags theorie- en praktijkgedeelte met aansluitend de examens Bergingsvoertuig en Autolaadkranen zware berger. De kandidaten ontvangen ook een certificaat. De vereisten om aan deze opleiding deel te nemen zijn een geldig rijbewijs B of C en een minimale leeftijd van 18 jaar. Tevens dient men in het bezit te zijn van een geldig Revi 1+2 certificaat en een certificaat Lichte berger. Voor deze opleiding is het mogelijk om 21 theori-uren Code95 te behalen.

Wilt u meer informatie over opleidingen of Code95 bel 06 22888272 of stel uw vraag per mail.

  Bezig met versturen...